Реконструкція СРТ

Реконструкція СРТ

Ви не повірите! Але це теплообмінник в якому відбувався підігрів теплоносія для житлового будинку!!! люди жили з цим багато років, страждали від низьких температур у квартирі, а їм потрібно було лише запросити фахівців Misto Energy, які розробили проектну документацію для сучасної модернізації системи опалення, тільки, те що необхідно безпосередньо для вашого будинку, взяти участь в міському конкурсі енергоефективних проектів - отримати гроші на сучасний ІТП.

В Києві майже всі житлові будинки, побудовані в період з 1980 по 1999 роки, мають систему опалення – СРТ, розроблену в період низької вартості енергоносіїв - вона працює на високотемпературному теплоносії, але при цьому - металомісткість її знижена, завдяки зменшенню діаметру трубопроводів, для економії металу в системи опалення.

В наші часи, вартість енергоносіїв збільшується з року в рік, ми вже не дочекаємося високотемпературного теплоносія, відбуваються чисельні неконтрольовані втручання в систему опалення будинків, ця система, на жаль, не працює. Ось як виглядають ці теплообмінники через 40 років використання.

Наша команда проектувальників, має позитивний досвід перероблення цієї системи згідно з сучасними вимогами: впровадження погодного регулювання, вирівнювання температури по стояках системи опалення будинку.

Дякуємо Вам!

Ми зв'яжемось з Вами
найближчим часом.